George Lucas új, 28 millió dolláros háza

0

A Star Wars félig már visszavonult megalkotója nem sokat vacakolt, lazán kifizetett 28 millió dollárt a kaliforniai Carpinteriában fekvő telekért és házért. Éppenséggel jó oka volt rá.

Például mindjárt az, hogy a szomszédos ház is az övé, azt 2010-ben vette 20 millió dollárért. A mostani vásárlással egyben önmaga szomszédja lesz (vagy legalábbis ő döntheti el, kinek adja ki a házat, ha egyáltalán), ami az ő szintjén egyike a legnagyobb értékeknek.

Mivel a ház nem volt eladásra meghirdetve, így nagyon sokat nem tudunk róla, a Wall Street Journal alapján annyi biztosnak tűnik, hogy egy nem egészen egyhektáros, óceánparti területről van szó, amin egy nem hivalkodó, Cape Cod-stílusú ház található. Emellett van egy vendégház és egy kis fészer is a kerítés mögött.

Speciel nem egy rossz környékről van szó, az utcában lakik (vagy lakott) Kevin Costner, Mila Kunis és Ashton Kutcher, valamint Ellen DeGeneres és Portia De Rossi, utóbbiak éppen év elején adtak el itt egy házat 23 millió dollárért.

Visszatérve George Lucasra, a szomszéd ház megvétele (28 millió dollár ide vagy oda) nem rázta meg különösebben, hiszen a vagyonát csekély 6,4 milliárd dollárra becsülik, ingatlanportfoliójának értéke pedig elérheti a 150-200 millió dollárt.

Új házat vett a Maffiózók atyja

Share.

About Author

Leave A Reply