Furcsa szokás terjed a stewardessek körében

2

Egyre több légiutas-kísérő egészíti ki fizetését azzal, hogy eladja az interneten a használt harisnyát és cipőjét. A hivatalos öltözethez tartozó harisnyáért 15 fontot is hajlandóak fizetni a vevők. A kereslet növekvő, még az olyan harisnyákat is el tudják passzolni, amelyeken felszaladt a szál.

A manchesteri repülőtéren azt a tájékoztatást adták, hogy a stewardessek igénylik legnagyobb számban, hogy megkapják a használt ruházatukat már évek óta, és ezzel plusz jövedelemre tesznek szert.

„Sok lány csinálja ezt. Néhányan az eBay-en árulják a holmikat, néhányan máshol. Meglepő, hogy hány ember akarja megvenni ezeket a ruhákat. A stewardessek általában nem keresnek túl jól, ezért úgy vannak vele: miért is ne próbálnák meg” – mondta egy reptéri dolgozó.

Egy légiutas-kísérő pedig arról számolt be, hogy mindenki ezt csinálja. Egy pár cipőért és harisnyáért 50 fontot is megkaphatnak. Minél ápolatlanabb, kopottabb a cipő, annál jobb, annál nagyobb a kereslet – például egy igencsak viseltes fekete bőrcipőért 75 fontot kértek az eBay-en.

Az online piactérről gyakran lekerülnek az ilyen hirdetések, mert a szabályzat szerint nem lehet használt alsóneműt árulni. Ezért kiskapukat keresnek a trükkös eladók, és kép nélkül, virágnyelven megfogalmazva adják fel a hirdetést.

A manchesteri reptér szóvivője nem kívánta kommentálni a hírt, mondván, a stewardessek a légitársaságok alkalmazottai.

A British Airways csak annyit közölt, hogy a legmagasabb szintű viselkedési normát várják el az összes munkatárstól.

A stewardessek és a pőre valóság

Share.

About Author

2 hozzászólás

  1. És mi a fallikus szervet lehet kezdeni egy használt, szemfutotta harisnyával?Az autóbu2i férfi esetleg tud vele kocsit fényesíteni, vagy koszos benzint leszűrni, de kábé ennyi…
    😀

Leave A Reply