Felbolydult a szuperautók piaca

0

Nagy változások vannak a szuperautók piacán, hiszen nemrégiben a Bugatti jelentette be a Chiron érkezését, márpedig erre nyilván a többi gyártónak is reagálni kell. A Pagani már meg is tette, amikor belengette a Huayra új változatának érkezését.

Újabb nagy hír a szuperautók piacán: a Pagani a Facebookon jelentetett meg egy figyelemfelkeltő posztot az új Huayráról, nem kis várakozást keltve a rajongók körében.

Noha formális bejelentés nem történt (ami alighanem csak fokozza az izgalmakat), az a képen is látszik, hogy természetesen ismét valami nagyon szép készült az olasz gyártó műhelyében.

A pletykák szerint összesen csak 20 darab készül az autóból, aminek darabja 2,7 millió dollárba kerül majd. A várhatóan Huayra BC néven futó járműt egy 6 literes, 730 lóerős, V12-es AMG ikerturbó motor repíti és nem változik a szénszálas karosszéria sem.

Korábban már mi is írtunk a Pagani Huayráról, amikor bemutattuk a kínai piacra szánt, mindössze három példányban készülő változatot. A Pagani Huayra Dinastia Edition alapmotívuma egy sárkány, ami Kínában nem olyan meglepő.

Az egyik szénszálas karosszéria aranyozott, ami példátlan a Pagani történetében, a másik kék, a harmadik pedig vörös, ami közös, az a sárkánymotívum.

Share.

About Author

Leave A Reply