Féláron, de elkelt a Beverly Hills-i csodaház

0

Van az úgy néha, hogy még a legnevesebb fejlesztők is befürödnek egy-egy ingatlannal. Már ha befürdésnek lehet nevezni azt, amikor egy házat 48,4 millió dollárért ad el az ember.

Márpedig éppen ez történt Nile Niami ingatlanfejlesztővel, aki nem kevesebb, mint három évig próbálta meg eladni a Beverly Hillsen épített hatalmas házat. Anno, 2017-ben nagy pezsgődurrogtatás közepette mutatták be az ingatlanról szóló videót (mi is beszámoltunk róla), hogy aztán ne sikerüljön eladni.

Az is igaz, hogy akkor még 100 millió dollárt kértek érte, ami semmilyen társadalmi rétegben nem csekélység, nem is csoda, hogy nem kapkodtak a házért.

Végül a napokban sikerrel jártak, igaz, a 48,4 millió dolláros vételi összeg alig a fele annak, amit eredetileg a hét háló- és 11 fürdőszobás ingatlanért kértek. A Paul McClean tervezte, teljesen berendezett ház több mint 2000 négyzetméter, és állítólag az elmúlt években már kicsit át is alakították belül.

Odabent olyan apróságok várják a leendő tulajdonost, mint egy 15 férőhelyes privát mozi, két hatalmas bár, egy minden elképzelhető jóval felszerelt konyha (mást ne mondjunk, a kávégépet iPadről lehet vezérelni), egy külön a rendezvények lebonyolítására tervezett másik konyha, valamint a létező legmodernebb biztonsági rendszer.

A házhoz tartozik két medence, az egyik egy 6 méter magas vízesés végében, de van wellness részleg, gőz- és masszázsszobával, teljes szépségszalonnal, és még sorolhatnánk.

A házhoz egy kisebb autókiállítás is tartozik tíz luxusautóval, köztük egy aranyozott Lamborghini Aventador roadsterrel és egy szintén aranyban pompázó Rolls-Royce Dawnnal.

Így él egy igazi rocksztár: a Rolling Stones gitárosának lakása

Share.

About Author

Leave A Reply