Feküdj be Marilyn Monroe ágyába!

0

Ki ne töltene el szívesen egy éjszakát abban a lakosztályban, ahol anno Marilyn Monroe és Joe DiMaggio egy rövid ideig élt? Minden idők egyik leghíresebb sztárpárja 1954-ben tartózkodott egy ideig a Lexington Hotelben, ahol most bárki eltölthet némi időt, főleg, ha van 1200 dollárja egyetlen éjszakára.

A hotel Monroe 92 születésnapjára emlékezve nyitotta meg a Norma Jean (Marilyn Monroe eredeti neve Norma Jeane Mortenson) lakosztályt június 1-én. A baseball-legendával itt éltek házasságkötésük után.

A korábban Centerfieldként ismert lakosztály helyreállítására a Fringe dizájn céget kérték fel. A lakosztály 55 négyzetméteres és van egy kényelmes, 18 négyzetméteres terasza.

A Fringe Monroe és DiMaggio korabeli és rájuk emlékeztető elemeket épített az enteriőrbe. A piros kedvenc rúzsa színe, fotóik vannak a falon, egy Louisville Slugger baseballütő van az esernyőtartóban és a szekrényben Bloomingdales bevásárló táskák, Monroe kedvenc boltjára emlékeztetve.

Emellett a lakosztályban van egy háború előtti, szürke bársony Mitchell Gold és Bob Williams kanapé, egy Bernarth íróasztal (rajta egy Chanel No.5 parfüm üvege vázaként újrahasznosítva) és egy korabeli Dom Perignon pezsgősvödör a bárban.

Marilyn Monroe bizonyítottan itt élt, mikor a Hétévi vágyakozás híres szoknyalibbentő jelenetét forgatták, csak pár utcára a hoteltől. A lakosztályban egy éjszaka szolid 1200 dollárba kerül.

Tíz kevéssé ismert tény Marilyn Monroe-ról

(Fotó: lexingtonhotelnyc.com)

Share.

About Author

Leave A Reply