Feküdj be a Kardashian-nővérek ágyába!

0

Eladó az a Miamiban található penthouse, amiben Kourtney és Khloé Kardashian lakott, miközben a Kourtney & Khloé Take Miami című valóságshow-t forgatták 2009-ben. A közel 6 millió dolláros ár a látványt elnézve nem is olyan rémesen magas.

A Kardashian-családot lehet szeretni és ki nem állni, az azonban kétségtelen, hogy a semmiből csinálták meg magukat és építettek egész komoly szórakoztatóipari birodalmat.

Ennek a birodalomnak a megalapozói voltak a valóságshow-k, például a 2009-es Kourtney és Khloé meghódítja Miamit című „alkotás”, aminek forgatása közben a testvérek a most 5,9 millió dollárért árult penthouse-ban laktak.

A lakás nem akárhol van, a Hilton Bentley része, és ennek megfelelően szállodai szintű szolgáltatások (concierge, két étterem, a szálloda medencéjének és partszakaszának használata) járnak mellé.

„Az apartman igazi hű-ha” – mondta az értékesítéssel megbízott Brown Harris Stevens munkatársa, Jeff Miller (aki lehet, hogy nem lehengerlő dumájával fogja eladni a lakást…) az Architectural Digestnek.

A tetőteraszt a Miamiban élő Raymond Jungles tervezte, és kétségtelen, hogy nem akármilyen teljesítmény, miként a látvány sem hétköznapi. Az ingatlanban található összes növény helyi illetőségű, azaz imádják Miami klímáját (mondjuk mi is imádnánk, pedig nem is vagyunk növények…).

A trópusi fával borított teraszon sósvizes medence várja a fürdőzőket, az olasz mozaikborítás pedig egészen különlegesen tükrözi az éjszakai égboltot, hogy megfelelően költőiek legyünk.

De hagyjuk is a költőiséget, inkább nézegessék a képeket, amiből még több található az Architectural Digest oldalán.

Share.

About Author

Leave A Reply