Ezek megőrültek! Halsétáltatás, de minek?

0

Egy dolog, ha az ember szereti a halakat, szép akváriumot épít nekik, eteti, nézegeti őket. Az speciel eszünkbe nem jutott volna, hogy valakinek eszébe jut elvinni megsétáltatni az állatokat. Pedig egy japán cég szerint lenne rá igény.

A japán Ma Corporation nevű cég ötlete volt egy hordozható… hát nem is tudjuk, minek nevezzük… akváriumtáska talán a legjobb szó rá. Japánul mindenesetre katsugyo táskának nevezik.

A halhordozó voltaképpen egy henger, átlátszó középső résszel, fogantyúval és egy eszközzel, ami elméletileg a víz oxigénszaturációját méri.

Hogy mire jó? Nyilván a halsétáltatás inkább csak poén volt, élőállat szállítására viszont jó lehet, mindenesetre jobbnak (és talán környezetbarátabbnak) tűnik, mint az „engedjünk vizet a műanyag zacskóba” megoldás.

Az akváriumtáskát egyelőre még fejlesztik, azaz a képen látható nem a végleges változat, a gyártó szerint az sem kizárt, hogy további kiegészítőket tesznek hozzá.

Az első képek már tavaly októberben megjelentek a gyártó Instagram-oldalán, és noha a poszt nagy sikert aratott, a termék piacra kerülése egyelőre várat magára.

Szintet lép a japán WC-mánia

(Fotó: instagram.com/katsugyo_bag)

https://www.instagram.com/katsugyo_bag/

Share.

About Author

Leave A Reply