Ez volt Katy Perry 7,5 millió dolláros háza

0

Az énekesnőnek két háza is volt Los Angeles egyik leghíresebb (és celebekkel teli) környékén, a Beverly Hills Post Office-nál, ebből az egyiket most eladta. A közel 7,5 millió dolláros eladási ár aligha tette nagyon boldoggá őt.

A közel 500 négyzetméteres házat még 2018 vége felé vette Katy Perry, nem sokkal azelőtt, hogy Orlando Bloommal eljegyezték volna egymást. Mivel akkor 7 millió 450 ezer dollárt fizetett érte, most pedig 25 ezerrel többért adta el, a fenntartási költségeket, az eladói jutalékot, stb. figyelembe véve inkább bukott, mint keresett rajta.

A közvetlen környéken olyan világsztárok élnek, mint Adele, Jennifer Lawrence, Penelope Cruz és Javier Bardem, Nicole Kidman és Keith Urban vagy éppen Ashton Kutcher és Mila Kunis.

A kétszintes, az 1960-as években épült, kétszintes házban négy háló- és ugyanannyi fürdőszoba található. Különlegessége az elosztása, ugyanis miután átjutottunk a kapun és végighajtottunk a felhajtón, viszonylag hosszan kell még sétálni, elhaladva a konyha, az étkező és a nappali előtt (valamint a medence mellett), mielőtt megérkeznénk a bejárati ajtóhoz.

Odabent a fehér szín és a keményfa padlók uralnak mindent. Az otthon abszolút kellemes, élhető, nincs túlgondolva, a nappali melletti szobában egy teljes falnyi könyvespolcot láthatunk, ami mostanában eléggé ritkaságszámba megy ezekben a házakban.

A földszinten két teljes vendéglakosztály van, a központi nagy háló az emeleten van két gardróbbal, fantasztikus fürdőszobával és egy kis verandával pazar kilátással a hegyekre.

A negyedik hálószoba jelenleg egy zenestúdió az emelet egyik különálló szárnyán a garázs fölött, ehhez is tartozik egy fürdőszoba és egy kis fitneszrész.

Nézd meg Katy Perry popsztárhoz illő otthonát

Share.

About Author

Leave A Reply