Ennél furcsább dolgot régen láttunk

0

A különleges, polgárpukkasztó együttműködések sosem álltak távol a divatipartól. Ennek a folyamatnak a legújabb állomása a Balenciaga és a Crocs összeállása. Mit mondjunk? Elég kemény…

Vallomásos alapon jeleznénk, hogy a Crocs papucsoktól (vagy cipőktől) a hideg kiráz minket (ez van, sajnáljuk), és a helyzet nem lett jobb most sem, hogy belépett a képbe a Balenciaga is.

A spanyol divatház ugyanis gondolt egyet és magassarkút varázsolt az egyébként bumfordi műanyag papucsokból, ami amennyire meglepő, legalább annyira vicces is.

Persze az ötlet mögött meghúzódó filozófia érthető: a (remélhetőleg lassan lecsengő) járvány során megszoktuk az otthoni kényelmet, amit lehet, hogy sokan nem szívesen adnak fel.

Azt nem nagyon látjuk magunk előtt, amint egy irodai környezetben egy ilyen lábbelire elismerően csettint a főnök (bár ki tudja, ugye), mindenesetre ha valaki úgy érzi, bevállalja, akkor zöld, szürke és fekete változat közül választhat.

A dizájn Demna Gvasalia kreatív igazgató érdeme, annyit mindenesetre mindenképpen sikerült elérnie, hogy megmozgatta a twitterezők fantáziáját. Akadt, aki imádta, mások viszont sírva könyörögtek azért, nehogy tömeggyártásra kerüljön a lábbeli.

Pedig meg lennénk lepve, ha nem így lenne, de konkrét dátumot még nem tudunk.

Az arany WC-től a kutya-udvarházig: celebek eszement pénzszórása

Share.

About Author

Leave A Reply