Eladta malibui házát James Cameron

0

A hollywoodi sikerfilmek (egyik) koronázatlan királya, akinek filmjei közel 7 milliárd dollárt hoztak mindenféle konyhákra, most 8,2 millió dollárért adta el malibui ingatlanát.

Megszámlálhatatlan sikerfilm (Titanic, Terminátor, Rambo, Avatar és még hosszan sorolhatnánk) rendezője és producere még tavaly, a karantén alatt döntött úgy, hogy Új-Zélandra költözik.

James Cameronnak két egymás mellett álló háza is van (illetve most már részben csak volt) a malibui Serra Retreaten. A dupla ingatlant 25 millió dollárért kínálta, a két ház összesen 1700 négyzetméter 11 háló- és 10 fürdőszobával.

A rendező-producer valamivel kevesebb, mint 3,5 millió dollárért vette az ingatlant, igaz, ez meglehetősen régen, 1989-ben történt, akkortájt, amikor a rendező éppen harmadszor nősült, a későbbi Oscar-díjas Kathryn Bigelow-t vette el.

Közel másfél évtizeddel később, 2003-ban (akkor már ötödik, egyben jelenlegi feleségével, a korábbi modellel és színésszel, Suzy Amis Cameronnal élt) felturbózta kissé az ingatlant.

A két otthon közül most a hat háló- és ugyanannyi fürdőszobás egyszintes spanyol hacienda kelt el (akad mellette egy kisebb kerti ház is). Az összesen 900 négyzetméter új tulajdonosa a szintén producer John Linson (az ő neve talán leginkább a Sons of Anarchy-ról lehet ismerős).

Ami a környéket illeti, a Serra Retreat olyan világsztárok otthona (vagy volt), mint Olivia Newton John, Britney Spears, a Múmiát rendező Stephen Sommers, de élt itt Mel Gibson, Patrick Dempsey és Larry Ellison is.

Mekkora vagyona van a Friends sztárjainak?

(Fotó: Realtor)

Share.

About Author

Leave A Reply