Eladta 20 millió dolláros házát Jon Bon Jovi

0

Az énekes nem kispályázik, hiszen két éve 10 millió dollárt adott egy Palm Beach-i ingatlanért, amit lebontatott, épített helyére egy újat, amit most közel dupla áron adott el.

Jon Bon Jovi nagyban játszik az ingatlanpiacon, akkora forgalmat bonyolít, mint egy kisebb közvetítőiroda. Olyannyira igaz ez, hogy nemrégiben 20 millió dollárért adott el egy 500 négyzetméteres, 5 háló- és ugyanannyi fürdőszobás házat Palm Beachen.

A története nem akármilyen, ugyanis az énekes két éve vette 10 millió dollárért a telket egy házzal, amit aztán lebontatott és elegáns villát építette a helyére. Nyilván eladási céllal.

Már májusban megpróbálta eladni, akkor még 22,9 millió dollárt kért a részben Caroline Rafferty belsőépítész tervezte, a Shapiro Pertnoy Company által épített ingatlanért.

A gourmet konyha az étkezővel igazán minden igényt kielégít, de a házban nem ez a legnagyobb menőség, hanem például a lift, de van könyvtárszoba is, ami komoly plusz a szemünkben.

A ház hátsó részénél található egy szélvédett udvari rész, ahol egy kültéri konyha is található, természetesen nem hiányozhat a medence és a spa sem a trópusi növények mellől, mert hát milyen is lenne az.

Jon Bon Jovi ingatlanait felsorolni is nehéz lenne, van egy négy hálószobás condója New Yorkban, egy udvarháza East Hamptonben, egy francia stílusú chateau-ja a New Jerseyben található Middletownban és akkor még biztosan van valami, amit elfelejtettünk említeni.

Nézd meg Bon Jovi szuper lakását!

(Fotó: Realtor)

Share.

About Author

Leave A Reply