Eladó a Breaking Bad sztárjának háza

0

Egy ideje már próbálja eladni a Los Angeles-i Sunset Stripen lévő házát Aaron Paul, ám nem nagyon volt érdeklődő. Így aztán pár hónapnyi pihentetés után most ismét belevág. A háznak nem akármilyen története van.

A közel 300 négyzetméteres, 4 háló- és 3 fürdőszobás házért kevés híján 2,2 millió dollárt kér a Breaking Bad sztárja. Az ár voltaképpen nem is magas, úgy pláne nem, hogy amikor hét hónappal ezelőtt először próbálta meg eladni, akkor 2,5 millió dollárról indított.

Ez aztán szép lassan csúszott le 2 millió 250 ezer dollárig, hogy most befigyeljen 2,2 millió alá is. Persze ez még mindig nem rossz ahhoz képest, hogy a házat alig 1,4 millió dollárért vette 2012-ben.

Az 1930-as években épült ház története sem akármilyen, hiszen sztársága kezdeti szakaszában nem más élt a háromszintes, két autós garázsos házban, mint Brad Pitt.

Ellentétben sok sztárotthonnal, a ház kifejezetten lakályos, élhető, simán el tudnánk képzelni magunkat benne, a panoráma pedig egészen csodálatos, úgyhogy minket megvett.

A garázs mellett vezet fel egy lépcső a házig, a bejárati ajtó egy előtérbe nyílik, és már itt érezni az otthonosságot. Jobbra nyílik a kellemesen méretes nappali jó sok fával és szuper kilátással Los Angeles belvárosára és az ikonikus Chateau Marmont Hotelre.

A konyha természetesen tökéletesen felszerelt, az alsó szinten pedig ott van a médiaszoba, a bár és a fürdő.

Egy étkező diszkréten megbújik odakint is, a terrakotta tetőteraszról pedig (és igen, már-már kínos megint felemlegetni, de mit tehetnénk) nagyszerű kilátás nyílik a városra.

Innen egy lépcső vezet egy külön lounge részhez, ahol a fák és bokrok árnyékában egy kis tűz köré ülve lehet beszélgetni az éjszakai ég alatt.

A világ 10 legdrágább új autója

(Fotó: smithandberg.com)

Share.

About Author

Leave A Reply