Egy magyar, akinek külföldön teljesült az álma

0

Egy futballrajongó férfi számára kevés jobb munkahely lehet, mint a rajongott klub. Persze egy Liverpool-drukkernek nem sok esélye van arra, hogy az angol klub alkalmazza, Krizsanovics Lászlónak azonban valóra vált az álma.

„Olyan ez, mint egy nagy család” – mondta az évek óta Angliában élő férfi a 24.hu újságírójának, aki Liverpoolban látogatta meg. László dolgozni ment Angliába, mindegy mit. Takarított, kebabot árult – amire éppen szükség volt.

Élt Manchesterben és Nottinghamben is, mielőtt Liverpoolba költöztek volna. Neki egyébként a három város közül az utolsó a leginkább szimpatikus (ami persze érthető).

HATÁRÁTKELŐ A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

László 2017-ben kapott ajánlatot a Liverpool FC-től, stadionmunkás lett. Belevetette magát a munkába és annyival gyorsabban végezte el a rábízott feladatokat, hogy már két hónap után előléptették. Ma, két évvel később supervisor, vagyis több ember munkáját is felügyeli.

Szerinte az angolok „borzasztó lusták, nagyon lassan dolgoznak. Pedig mindig mondom nekik, minél előbb végzünk, annál többet látunk a meccsekből és annál hosszabb a szünetünk is”.

A munka elég kemény, László azt mondta, egy stadionmunkás 20-30, de akár 40 kilométert is lesétál egy nap alatt.

„Mindenki normálisan viszonyul hozzánk egyébként, senkire sem lehet panaszom. Leginkább Szalah és Mané közvetlenek velünk (…), nagyon hasonló világképük van. Ők azért az afrikai évek után nagyon megbecsülik, ahogy most élnek” – mondta László.

Miről árulkodnak a határátkelők hazautalásai?

Share.

About Author

Leave A Reply