Car booty szerzemények

0

Aki rendszeresen követi a blogot, az tudja, hogy Christine egyike az autós vásárok nagy rajongója. Egészen elképesztő dolgokat tud beszerezni és ez most sem volt másként.

„Már elég régóta tart a szezon, de eddig nem túl sok érdekesség jött haza velem. Lássuk a termést!

Só-bors szórókból nem túl jó a felhozatal idén, de találtam két aranyos pipit. Két újabb nyuszi is hazajött velem. Legtöbbször túl drágák 3-10 font között mozog az áruk, én meg ugye nem adok többet 2 fontnál semmiért, ami a polcra kerül. De most kifogtam párat 50 pennyért.

HATÁRÁTKELŐ + YOUTUBE = KATT

A dizájner sajtreszelő tipikusan az a darab, amit boltban sose vennék meg. Egyrészt túl drága, 10-15 font között mozog az ára, másrészt nekem már megvan a saját jellegzetes darabom, amit nagyanyámtól örököltem és azóta is megtartottam. De ez a car boot szépsége, mikor 50 pennyért a kezedbe ugrik, hogy vidd haza. :))

És egy kakukk tojás a valós helyett a virtuális piactérről. Az új kedvenc varrós dobozom. A régi felett eljárt az idő úgymond. Túl sok helyet is foglalt és tárolási szempontból se váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Így körülnéztem mivel pótolhatnám és ez a kis szépség akadt fenn a szűrőmön.”

Az eredeti poszt természetesen fotókkal itt érhető el.

Ilyen is van: holland nyár

Share.

About Author

Leave A Reply