Az olasz optimizmus újabb csodás jele

0

A panettonét aligha kell bemutatni azoknak, akik szeretik az olasz gasztronómiát. Más kérdés, hogy mit keres ez a jellemzően karácsonyi sütemény egy nyári posztban… A titkot Olaszmamma fejtette meg. Nem kell túl bonyolult dologra gondolni, a hír azonban örömteli mindenkinek, aki szereti ezt a szardíniai finomságot.

„A nyári panettone csillag alakú, és az olasz lockdown utáni újraindulást ünnepli. Az alakja, és a neve, Istella, ami szárdul a csillagot jelenti, a sziget éjszakai egére emlékeztetnek.

Kovász, természetes összetevők, ősz-és sárgabarackos, valamint citromos töltelék, amelyet kiválóan kísér egy adag fagylalt vagy egy gyümölcssaláta.

KÖVESD A HATÁRÁTKELŐT A
YOUTUBE-ON
ÉS A SPOTIFY-ON IS!

Optimizmussal teli termék ez, amellyel a cég a háta mögött kívánja hagyni az utóbbi hónapokat, és bizakodással tekint a jövő felé, hiszen pont ez a nyári finomság járult hozzá ahhoz, hogy alkalmazottai ismét teljes létszámban dolgozhassanak. (…)

A gyártó reméli, hogy ezzel a különlegességgel nem csak Berchidda, hanem az egész sziget újraindulásához is hozzájárulnak a COVID-19 által okozott gazdasági válságban, ami természetesen különösen súlyosan érint egy olyan régiót, mint Szardínia, ahol a gazdaságban kiemelt szerepe van az belföldi és nemzetközi idegenforgalomnak.

Nem csupán Szardínián gondoltak azonban a panettone karácsonyi szezontól való függetlenítésére. Rómában július 30-án rendezik az Il Panettone d’Estate, azaz A nyár panettonéja nevű rendezvényt, ahol a szektor apraja-nagyja megjelenik, és négy kategóriában versenyeznek termékeikkel.”

A teljes posztot itt találjátok.

Hat spanyol szokás, amit jó, ha ismersz

Share.

About Author

Leave A Reply