Az arany WC-től a kutya-udvarházig: celebek eszement pénzszórása

0

Nincs azzal baj, ha valakinek sok pénze van és költ is belőle (azért van). Akár hülyeségekre is. Azonban akadnak világsztárok, akik kissé mintha túltolták volna a pénzszórást – közülük következzen öt.

Kanye West és az arany WC-ülőke

A rapper gyakorlatilag milliárdos (dollárban persze), szóval a pénz nem akadály. Az ízléssel már lehetnek gondok, máskülönben aligha fizetett volna ki 750 ezer dollárt (240 millió forintot) aranyozott WC-ülőkére. Jó, több is volt belőle, bár az nem egyértelmű, hogy ez enyhítő vagy súlyosbító körülmény.

Paris Hilton és a kutya-udvarház

A hotellánc-örökösnő és hivatásos celeb (bár elég régen hallottuk már a nevét, nem mintha annyira hiányozna) nagy kutyarajongó. Olyannyira, hogy kedvenceinek kétszintes udvarházat építtetett spanyol gyarmati stílusban, pink belsővel és csillárral.

És még ez sem mindegy, mert ezt a kutyaházat nem ám csak úgy megépíttette valakivel. A terveket a világhírű építész Philippe Starck készítette… igen, van az a pénz, ami ebben az esetben 325 ezer dollárra (104 millió forintra) rúgott.

Drake és az egyedi Rolls-Royce-szobrocska

Vannak olyan földhözragadt lelkek (mint mi…), akik úgy gondolják, egy Rolls-Royce Phantom önmagáért beszél, ráadásul úgy jó, ahogy van. Napjaink egyik legnépszerűbb rappere, Drake nyilvánvalóan nem ebbe a csoportba tartozik.

Máskülönben nem fizetett volna 700 ezer dollárt (224 millió forintot) az autója átalakításáért, aminek része egy gyémántberakásos aranyozott bagoly a hűtőrácson.

Tamara Ecclestone és a 1,5 millió dolláros kristály fürdőkád

A Forma-1 volt atyaistene, Bernie Ecclestone egyik lánya soha nem szűkölködött (saját jogán is komoly pénzeket keres modellként például), így voltaképpen semmi kivetnivalót nem találhatott abban sem, hogy 1,5 millió dollárért (ha muszáj: 480 millió forintért) csináltasson magának kristályból fürdőkádat. Mert hát mi másból is csináltatta volna…

Beyonce és az arany leggings

Nem most volt, amikor a 2007-es BET-gálát az énekesnő úgy próbálta meg feldobni, hogy felvette a képen is látható ruhadarabot. Mondjuk 100 ezer dollárjába (32 millió forint) került, de elég emlékezetesre sikeredett, szóval alighanem megérte (a Balenciagának biztos).

Látogatás Godzilla apjánál

Share.

About Author

Leave A Reply