Anthony Hopkins malibui háza

0

Sir Anthony nagy kedvencünk, így aztán különösen érdekes volt látni a kaliforniai Malibuban lévő házát. A kissé talán egy angol (vagy hogy stílszerűek legyünk: walesi) udvarházra hajazó ingatlanért megkéri az árat az Oscar-díjas színész, de nem véletlenül.

A 400 négyzetméteres, 5 háló- és ugyanannyi fürdőszobás házat még 2001-ben vette 3,8 millió dollárért Anthony Hopkins. Most egy „kicsit” drágábban árulja, hiszen 11,5 millió dollárt kér érte.

A házról szólva rögtön a panorámát érdemes kiemelni, hiszen a népszerű Zuma Beach fölé magasodó sziklán fekvő házból egészen pazar kilátás nyílik az óceánra (az egyetlen hátránya, hogy több környékbeli telektől eltérően innen nincs közvetlen lejárás a partra), a napnyugta pedig egészen káprázatos lehet.

Maga a kétszintes ház az 1950-es években épült, az öt hálószoba és ugyanannyi fürdőszoba mellett természetesen hatalmas nappali (kandallóval) várja Sir Anthony-t, nem beszélve a hálólakosztályban lévő szaunáról.

A ház óceán felé néző része teraszokra és (ami ennél érdekesebb) egy füves kertrészre nyílik, ahová ki lehet üldögélni nézni a vizet és elmélkedni a világ fontos (és kevésbé fontos) dolgairól.

A ház túloldalát jótékonyan óvják a fák, melyek nem csak egy kis épületet, hanem a medencét is körülveszik.

Anthony Hopkins és felesége, Stella Hopkins egyébként meglepően aktívak a környező ingatlanpiacon. Még 2016-ban vettek 1,1 millió dollárért egy kis, két háló- és két fürdőszobás lakást Pacific Palisades belvárosában.

Két évvel később 6,6 millió dollárt fizettek egy házért szintén Pacific Palisades egyik menő környékén, majd tavaly még 6 milliót kifizettek az ingatlan mellett található szomszédos házért.

Eladó Kenny G háza

Share.

About Author

Leave A Reply