Amikor a kocsikulcs drágább, mint a kocsi

0

Ha azt gondolnánk, hogy már nem lehet mivel feldobni a méregdrága szuperautókat, akkor tévedünk: itt van ugyanis a karkötőként hordható kocsikulcs. S nem is akármilyen.

A Senturion nevű cég által készített karkötő akár 211 ezer fontba is kerülhet, ami rengeteg autónál, így például egy Ferrari 488-asnál vagy egy McLaren 720S-nél is többe kerül.

Az elképesztő árat az indokolja, hogy egy 4,9 milliárd éves meteorit darabjait is felhasználtak a különleges gyártás folyamán. Emellett titánium és gyémántok is alkothatják a karkötőt, amelynek pántja krokodil- vagy struccbőrből készül.

Az alapmodell ára 15 850 font, de az említett extrákkal ez 200 ezer font fölé is ugorhat. A meteoritos változatból mindössze hét darab készült.

A karkötő többféle szuperkocsival, így a Bentley-vel, a Ferrarival, a Rolls Royce-cal, a Bugattival, a McLarennel, az Aston Martinnal, a Lamborghinivel és  a Porschéval is kompatibilis.

A sztárok persze már rá is csaptak: a brunei szultán, Albert monacói herceg és Usain Bolt is viselt is kocsikulcs-karkötőt.

Carmen, a csábos

Share.

About Author

Leave A Reply