Álommeló a Bahamákon

0

Ki ne szeretne a Bahamákon élni, pláne valamelyik magán luxusszigeten? No és Floridában? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy ezért még 120 ezer dollárt is kap egy évre a párjával? Ez azért elsőre elég jól hangzik.

Tulajdonképpen akkor sem olyan rossz, ha megnézzük a részleteket, mert kiderül, hogy egy dúsgazdag család keres „tapasztalt párt, akik hosszútávú csapattagokként segítenék otthonaik menedzselését és kezelését”.

Az évi 120 ezer dollár teljes foglalkoztatást jelent, emellé ellátás, egészségbiztosítás, fogászat és szolgálati autó is jár.

A két otthon közül az egyik a floridai Naplesben található, ez egy három házból álló komplexum összesen 9 szobával, míg a bahamai ingatlanon négy ház van, mindegyikben négy-négy szoba.

A munka része a házak takarítása, karbantartása, mosás, vasalás – szóval mindenféle házimunka, illetve alkalmanként a vendégek reptéri fuvarozása.

A munka hétfőtől péntekig tart reggel 8-tól délután 5-ig, néha hétvégén is kell dolgozni, de ezt túlóraként figyelembe veszik.

Ez azért nem hangzik olyan rosszul, nem?

A nevelőnők mesés élete

Share.

About Author

Leave A Reply