Aki a szobájából hódította meg Amerikát

0

Victor Drijiniu képregényrajzoló gyerekkora óta falta a szuperhősös képregényeket, majd világra szóló karriert csinált – mindezt Temesvárról.

A középiskolában és az egyetemen megszerezte a komolyabb alapokat, azóta rajzolt már Predatort Quentin Tarantino jó barátjának, most pedig épp egy második világháborús történelmi sci-fit fejez be, amelyben feltűnik James Bond atyja, Ian Fleming is.

„Másfél évvel az egyetem befejezése után kezdtem el dolgozni egy frissen alapított animációs stúdióban Temesváron, amelyben az első román 3D-s filmen dolgoztak. Itt ajánlották nekem a Digital Webbing honlapot, ahol sok képregényes munkáról szólóhirdetést találhat az ember” – mondta Victor Drijiniu a Magyar Nemzetnek.

A képregényrajzoló hozzátette, hogy ezen a helyen vállalt el különböző anyagokat, később pedig itt kereste meg az első ügynöke. Victor Drijiniu elmesélte, hogy minden szinte egy szempillantás alatt történt, hirtelen került bele a szakma sűrűjébe.

Mint fogalmazott: az internetnek köszönhetően a mai napig Temesváron él, otthonról dolgozik, így is bármit el tud küldeni bárhova.

Ha te a hagyományosabb módszerekben hiszel, és úgy hódítanád meg a világot, akkor keress külföldi állást a Határátkelőn!

(Fotó: 3szek.ro)

Share.

About Author

Leave A Reply