A várandós nő bizarr esete a méhekkel

0

Meglehetősen ellentmondásos fotót készített és posztolt magáról egy amerikai nő. Már eleve az elég hátborzongató, hogy a várandós nő hasán mennyi méh van, a helyzetet tovább bonyolítja, hogy Bethany Karulak-Baker allergiás a méhcsípésre.

Bethany Karulak-Baker képe pár napja került fel az egyik, méhészeket tömörítő Facebook-csoport oldalára.

„Íme a korábban már ígért képeim a várandóságom időszakából. Egyetlen egy csípésem sem lett. A méhkirálynő egy kaptárban mászott a hasamra, aztán követték a többiek” – írta a nő.

„Meg voltam rémülve, hiszen allergiás vagyok, de megérte. Körülbelül 10 ezer méh volt rajtam” – tette hozzá Bethany Karulak-Baker. A kép kikerültek a Twitterre is, ahol aztán villámsebesen elterjedt.

Olyannyira, hogy a nő fontosnak tartott írni egy újabb posztot, melyben elmagyarázta cselekedete okait. Mint kiderült, egy évvel ezelőtt „rendkívül traumatikus körülmények között” elvetélt, amit több hónapnyi depresszió követett.

Nem sokkal ezután ismét várandós lett, de ahelyett, hogy felhőtlenül örült volna neki, csak zavart és nyugtalanságot érzett. Még a második trimeszterben sem nagyon beszélt róla senkinek, annyira félt egy újabb vetéléstől.

Aztán jött a járvány, ami érzelmileg tovább nehezítette a helyzetet, mígnem rájött, hogy az összezártság csak megerősítette a család összetartozását és lehetővé tette azt is, hogy viszonylagos nyugalomban fejlődjön a gyermeke.

A kép 37 hetes terhesen készült, a baba egészséges és bármikor megszülethet, ami Bethany Karulak-Baker szerint az elmúlt 12 hónap megpróbáltatásait figyelembe véve egészen csodálatos dolog.

Hány ember kell egy új civilizációhoz?

Share.

About Author

Leave A Reply