A szuperjacht, amit Darth Vader is megirigyelne

0

Ugyan Thor Explore névre hallgat a Gresham Yacht Design legújabb, igaz, még csak a koncepció szintjén létező hajója, de nekünk valami azt súgja, hogy nyugodtan elnevezhették volna akár Star Warsnak is, mert ez még Darth Vadernek is tetszene.

A szuperjachtok világa tele van extrém dolgokkal, ám a 100 méteres Thor Explore még ezen belül is kifejezetten különleges. A 36 utast kényelemben ellátni képes hajó olyan, mintha valami sci-fiből pattant volna elő.

A neve azt sugallja, hogy ez voltaképpen egy luxusexpedíciókra tervezett hajó, egy egészen egyedi üvegaljjal, ami lehetővé teszi, hogy az utasok megcsodálják a jeges víz csodáját.

A központi rész inkább tűnik egy űrhajó parancsnoki hídjának, mint szalonnak, a rengeteg üvegfelület mellett alig lehet észrevenni a süllyesztett társalgórészt, ami fura módon egyfajta retro érzést kölcsönöz a térnek.

A szalon alsó szintjét egyetlen kapcsolóval egészen privát térré lehet alakítani, ugyanis az üvegpadló ilyenkor megszűnik átlátszó lenni, így a két szint teljesen szeparálható.

Emellett persze még rengeteg luxus található a hajón, beach club, hatalmas akvárium, és még egy garázs is, amiben motorcsónak, kétszemélyes tengeralattjáró, szörfdeszkák, jet skik és egyéb vízi játékszerek találhatók.

Hétmillió dolláros szuperjachttal ünnepelt Ronaldo

Share.

About Author

Leave A Reply