A limuzinná torzított Ferrari esete

0

„Miért?” – sikoltott fel a bennünk mélyen megbúvó autóbolond, amikor megláttuk ezt az izét. Eleve a Ferrari és a limuzin szavak nem kompatibilisek egymással, ráadásul ez a valami, amit most bemutatunk, még kifejezetten ronda is.

Eleve az a véleményünk, hogy egy Ferrarihoz nem nyúl az ember, mert az úgy jó, ahogy van. Amit viszont ezzel a 2003-mas Ferrari 360 Modenával műveltek, az nem hozzányúlás, hanem leginkább szétbarmolás.

Szegény autó élete első 9 évében tisztességes, szép kétajtós sportkocsiként morzsolgatta a hétköznapjait, majd megvette egy ausztrál pasas, bizonyos Scott Marshall, aki úgy döntött, ideje némi átalakításnak.

A „némi átalakítás” úgy kezdődött, hogy egy kettévágta (!!) szerencsétlen Modenát, majd alumínium sínekre üvegszálas karosszériát applikálva megnyújtotta a kocsit.

A Ferrari súlya rögtön megugrott egy tonnával, így aztán a felfüggesztésen is igazítani kellett, hátra pedig a Tesla Model X-ből is ismert ajtók kerültek.

A Ferrariban jelen állapotában nyolc ember fér el (sofőrrel együtt), odabent bőrülések, két tévé és egy minibár található.

A motor maradt a 3,6 literes V8-as eredeti, a 400 lóerő azért alighanem még így is elég, hiszen egy ilyen szörnnyel a legritkább esetben szoktak száguldozni.

Ha valakinek velünk ellentétben megtetszett ez a valami, akkor csekély 285 ezer dollárért (nagyságrendileg 85 millió forintért) elviheti. Bónusz: az eladó fizeti a szállítás költségeit.

Brutál profitot termel a Ferrari

Share.

About Author

Leave A Reply