A legújabb elmebaj: Joe Biden „elnökként nem létezik”

0

A jelek szerint akadnak jó páran az Egyesült Államokban, akik egyszerűen nem képesek feldolgozni, hogy Joe Biden az Egyesült Államok elnöke. A legviccesebb/legszomorúbb, amikor ezek az emberek nekiállnak mindezt valamelyik félreeső műsorban bizonygatni.

Most például egy Robin D. Bullock nevű prédikátor kezdett el erről magyarázni egy bizonyos Steve Schultz Az Éliás Lista című műsorában. Robin D. Bullock azt fejtegette, hogy „az emberek, akik az elnökért imádkoznak” Trumpért tegyék.

„Lehet imádkozni az elnöki hivatalért. Lehet imádkozni egy Joe Biden nevű férfiért, de nem lehet imádkozni Joe Biden elnökért – mert ilyen ember nem létezik” – jelentette ki Robin D. Bullock.

„Nem létezik és ő is tudja, hogy nem létezik, és Steve testvér, a tartói is tudják, hogy nem létezik. Mindannyian tisztában vannak vele, hogy ő nem igazi” – tette hozzá a prédikátor.

A Robin D. Bullockhoz hasonló figurákkal Amerikában persze tele a padlás, és hogy mennyire jól meg lehet élni az ilyen típusú kommunikációból (és akkor nagyon finoman fogalmaztunk), azt jól mutatja a házigazda személye is.

Steve Schultz ugyanis az Éliás listára egész gazdasági vállalkozást épített vallási köntösben. Honlapján arról ír, hogy még az 90-es évek elején, amikor az üzleti világban dolgozott, egy texasi próféta azt mondta neki, hogy „számítógéppel kötöm majd össze a prófétákat”.

„Nem értettem, miről beszél. Semmi ilyesmi nem történik, még csak hasonló sem” – magyarázza, hozzátéve, hogy ekkor még „jóval azelőtt voltunk, hogy az emberek elkezdték volna használni az Internetet vagy a World Wide Webet”.

Aztán 1997 tavaszán a nappalijában ülve játszott az interneten, amikor rátalált pár bátorító próféciára, amit szeretett volna megosztani a barátaival. Pár alkalommal el is küldte nekik, minden egyes esetben egyesével bepötyögve a címzettek neveit.

Aztán jött a nagy ötlet, mi lenne, ha listába tudná rendezni őket, meg is tette, mire valaki visszaírta, hogy szeretne feliratkozni. És már meg is volt a Nagy Ötlet, amiből mára egy helyre kis üzleti vállalkozás alakult ki.

Hogy legyen a Robin D. Bullockhoz hasonló figuráknak hol hülyeségeket beszélni…

Joe Biden kedvenc órái

(Fotó: instagram.com/joebiden)

Share.

About Author

Leave A Reply