A legjobb repülőgépes videók

0

Tegye fel a kezét az, aki minden egyes alkalommal figyelemmel követi, amikor a légiutaskísérők minden felszállás előtt elmagyarázzák a biztonsági előírásokat! Na ugye… Aligha tévedünk nagyot, ha úgy véljük, az előre felvett videók esetében még rosszabb lehet ez az arány. Kivéve persze, ha Mr. Bean is megjelenik… Az alábbiakban következzen tehát az öt legjobb fedélzeti videó!

Korean Air

Aligha lep meg bárkit is, hogy a koreai légitársaság a K-pop masszív világsikerét meglovagolva próbálja meg a biztonságra felhívni utasai figyelmét.

A SuperM nevű együttes Let’s Go Everywhere című számát felhasználó videóban keveredik a klasszikus boyband-koreográfia és a biztonsági videó, mindez futurisztikus mázzal leöntve.

British Airways

A brit légitársaság videója ugyan már 2 éves, de kihagyhatatlan és nem csak a sztárok miatt, hanem mert tényleg klasszikusan brit a megvalósítás és a humor egyaránt.

A Comic Relief jótékonysági kezdeményezés olyan sztárokat toborzott össze erre a videóra, mint a rendezőt játszó komikus, Asim Chaudhry, Gillian Anderson, Gordon Ramsay.

Nem beszélve a színészekről, hiszen szerepel a videóban Chiwetel Ejiofor, Ian McKellen, Thandie Newton vagy a Star Warsból is ismert Warwick Davis – nem beszélve a Mr. Bean szerepében híressé vált Rowan Atkinsonról.

A videó ráadásul a jótékonykodásra is felhívja a figyelmet, a Flying Start kezdeményezés keretében.

Turkish Airlines

Teljesen más úton indult el a török légitársaság, ami 2018-ban a LEGO-val közösen gyártott hasonló filmet, ami akkora siker lett, hogy 2019-ben egy folytatásban ismét előkerült Emmet, Batman és Wyldstyle.

Air France

Nem is lenne francia az Air France, ha nem az eleganciára és a stílusra hegyezné ki a videóját. A színek természetesen a francia trikolort idézik és elég nehéz a mondanivalóra koncentrálni, hiszen a mozgás és a szereplők kissé elvonják a néző figyelmét – néha olyan mintha balettelődást látnánk.

Az Air France videójára is igaz, hogy legalább annyira mutatja be az adott ország jellegzetességeit, mint a biztonsági előírásokat.

Jön a repülőkön a telefonálás korszaka?

Share.

About Author

Leave A Reply