A dubai rendőrség már szemet vetett az új Teslára

0

Hatalmas médiazajjal mutatkozott be a Tesla Cybertruck nevet viselő pick-upja, így voltaképpen nincs mit csodálkozni azon, hogy a legendásan „luxusautó-érzékeny” dubai rendőrség már jelezte is, hogy a maga részéről egyet biztosan venne a kissé megosztó külsejű járműből (majd ha a sorozatgyártás első darabja egyáltalán kész lesz…).

A dubai rendőrség hivatalos Twitter-oldalán jelentette meg a Cybertruck fotóját rajta a rendőrség hivatalos, zöld-fehér logójával. Abdullah Khalifa Al Marri rendőrfőnök azt is közölte, az autó terveik szerint a turisták által leginkább látogatott városrészekben teljesít majd szolgálatot.

A dubai rendőrség lelkes híve a luxusautóknak, a flottájukban akad Bugatti Veyron, Aston Martin One-77, BMW i8, Ferrari LaFerrari, Lamborghini Aventador és még egy Lykan HyperSport is.

A november végén Los Angelesben debütált Cybertruckot egyébként az 1977-es James Bond-filmben szerepelt Lotus Espirit ihletett. A Tesla számos meghökkentő megoldásának egyike a rendkívül ellenálló rozsdamentes acélból készült kasztni.

A sofőrt és az utasokat (hat ülés van az autóban) meglepően kis kormány és a végletekig letisztult dizájn fogadja, semmilyen felesleges gomb nincs, van viszont egy 17 colos érintőképernyő, erről vezérelhetők a jármű funkciói.

Egy amerikai magyar esete a Teslával

Share.

About Author

Leave A Reply