Nem viccel a humorista

0

Ingatlanügyekben nem ismer viccet Tina Fey, aki a Saturday Night Live vezető írójaként és több film (például a Bajos csajok) színészeként és forgatókönyvírójaként már összeszedett akkora vagyont, hogy szép lassan felvásárol egy egész New York-i épületet.

Tina Fey és férje, a háromszoros Emmy-győztes zeneszerző férje, Jeff Richmond nemrégiben 9,5 millió dollárt adott egy több mint 300 négyzetméteres, 4 háló- és ugyanannyi fürdőszobás lakásért az amerikai nagyvárosban.

A vásárlásnak külön értelmet az ad, hogy ugyanabban az épületben övék a most megvett ingatlan alatti ugyanolyan lakás is, azt még 2009 áprilisában vásárolták meg 3,4 millió dollárért (kissé megugrottak azóta az árak…).

A következtetés adja magát, hogy az írónő és férje összenyitják majd a két lakást, és így kapnak egy közel 600 négyzetméteres otthont, ami már nem csak New Yorkban számít igen kellemes méretnek.

Az eladó igen jó helyzetben volt, hiszen a Fey-Richmond házaspár nagyon meg akarta venni a lakást, olyannyira, hogy kétmillió dollárt is hajlandóak voltak ráfizetni az eredetileg kért 7,5 millió dolláros árra.

A felújításra sokat nem kell majd költeniük, hiszen a lakás nagyszerű állapotban van (bár az összenyitás alighanem okoz majd némi felfordulást), privát lift, közel kéttucat nemrég beszerelt új ablak, két kandalló, és központi légkondicionálás is van benne (utóbbi a háború előtti manhattani ingatlanokban még mindig ritkaság és így komoly értéket képvisel).

A hatalmas nappaliból pazar kilátás nyílik a Hudson folyóra, az étkezőben 10-12 ember kényelmesen elfér, és a konyha is kellemes méretű – más kérdés, hogy utóbbinak nagy jelentősége egyelőre nincs, mert nyilván alapos átalakítás vár majd mindkét lakásra.

(Fotó: elliman.com)

Share.

About Author

Leave A Reply