Wombatok szabadon

0

Tazmániában nem csak gyönyörű tengerpartok vannak, hanem a sziget közepénél egy hatalmas hegy, a Cradle Mountain is. Ide látogattak el az Ausztrália A-tól Z-ig blog szerzői.

„A nemzeti parkban számos kisebb és néhány kifejezetten kemény gyalogtúra is található, a legkeményebb a 80.8 km hosszúságú Overland Track, aminek csak nagyon komoly felszereléssel és felkészüléssel érdemes nekivágni.

Mivel az időjárás is gyorsan változik a hegyeknek köszönhetően, figyelembe kell venni az előrejelzést és annak megfelelően készülni. Mi a 6 km hosszú Dove Lake körsétát tettük meg, aminek a kiindulópontjához egy turistabusszal viszik fel a látogatókat a központi parkolóból.

KÖVESD A HATÁRÁTKELŐT A YOUTUBE-ON IS!

Aztán mikor már mentünk volna lefele a busszal túra után, az egyik megállónál a sofőr jelezte, hogy érdemes egy másik túrát is megcsinálni, mert rengeteg wombat legelészik éppen a környéken.

Több se kellett, már szálltunk is le, és valóban volt szerencsénk jópárat látni ebből a pufi, de elképesztően aranyos ausztrál állatból.

Ezen felül még a rövid, de annál gyönyörűbb Weindorfer sétát is megcsináltuk, ami egy varázslatos meseerdőn keresztül vezetett végig, tényleg olyan érzésünk volt, mintha egy középkori mesébe csöppentünk volna bele.”

A teljes posztot rengeteg fotóval itt találjátok, ne hagyjátok ki!

Ausztrál ingatlanhorror

Share.

About Author

Leave A Reply