Volt barátja robbanthatta fel a magyar kozmetikust Amerikában

0

A hírek szerint magánéleti konfliktus állhat a kaliforniai robbantásban meghalt magyar kozmetikus halálának hátterében. A rendőrség a nő volt barátjára gyanakodik.

Mi is megírtuk, hogy helyi idő szerint kedd kora délután történt robbanás egy kaliforniai szépségszalonban. A detonáció az Aliso Viejóban található emeletes épület több más helyiségében és szomszédos épületekben is kárt tett.

A rendőrség szerdán közölte, hogy a halálos áldozat egy a családjával 12 éve a városban élő nő, aki már három évtizede foglalkozott szépségápolással. A sebesülteket kórházban ápolják, nincsenek életveszélyben. (További részletek itt.)

Most kiderült, hogy a nő volt barátját ismeretlen eredetű robbanóeszköz birtoklásával gyanúsítják. Nem minden alap nélkül persze, az FBI nyomozói ugyanis két ilyen szerkezetet is találtak, amikor házkutatást tartottak a férfi otthonában.

Ugyanakkor a hatóságok közölték, hogy gyilkossággal egyelőre nem gyanúsítják a férfit – jelentette a EuroNews. A magyar nő volt barátjának fia az AP hírügynökségnek azt mondta: édesapja és a kozmetikus nemrég szakítottak egymással. A rendőrök a nő férjét is kihallgatták, akivel hivatalosan néhány éve elváltak.

Amerikai városok, amelyek tárt karokkal várnak

(Fotó: CBS)

Share.

About Author

Leave A Reply