A vizek szexi hercegnője

0

Ha a szórakoztatás fontos szempont, akkor a gyönyörű és vadonatúj Princess 70 a lehető legtöbbet nyújtja a tulajdonosának. Ráadásul sugárzik belőle a hedonista életöröm.

A Princess hajók Plymouthban, az Egyesült Királyságban készülnek és jó nevük van a hajóiparban. Büszke lehet a cég arra is, hogy a világ leglátványosabb hajói közül néhány az ő nevüket dicséri.

A cég filozófiájának középpontjában az innováció áll, így folyamatosan építik be hajóikba a technikai újításokat. Legfrissebb hajójuk, a Princess 70, nemrégiben hagyta el a dokkot.

Karcsú és elegáns jacht, mégis tágas és gyönyörű arányai vannak. Remekül illik egy a hajózásban hedonisztikus örömöt kereső tulajdonoshoz, aki imádni fogja a tágas és jól felszerelt belső és külső tereit, amelyeket szórakozásra és társasági életre terveztek.

A hajó a Flybridge osztályon belül úttörőnek számít letisztult, modern és elegáns dizájnjával, miközben hajózó kapacitásai is lenyűgözőek: 1400 lóerős MAN V12-es motor hajtja.

A méretes fedélzeten U-alakú étkező rész, teljesen felszerelt grill, napágy és kényelmes ülőhelyek kaptak helyet. A főfedélzet a kapitányi fülkébe nyílik, étkező, szalon kapott itt helyet, ráadásul egy üveg tolóajtóval kettéválasztható. A nagy panorámaablakoknak köszönhetően természetes fényben fürdik.

Az első fedélzeten kanapé és asztal, valamint tágas napozórész található, azaz nehezen lehetne ennél tökéletes helyet találni elvonulni egy itallal és élvezni a naplementét.

A szalonban még két kanapés rész, egy hatalmas tévé és szórakoztatóközpont kapott helyet. Az alsó fedélzeten kabinok és a tulajdonosi lakosztály található, ami privát lépcsővel közelíthető meg. Az ablakokon át fény és levegő jut be a kabinokba egész nap.

A hajótestet úgy tervezték, hogy az átlagosnál jobban kiemelkedjen a vízből és kevesebb húzóerőre legyen szüksége a sebességhez. Ezzel a viszonylag kis motorral is 36 csomós sebességre képes. 4100 literes a tankja, nyugodt szívvel lehet vele hosszabb utakra is indulni.

A repülő luxuskastély

(Fotó: princessyachts.com)

Share.

About Author

Leave A Reply