Vince Vaughn eladta celeb-pedigrés házát

0

A Nichols-kanyonban álló ház több, mint egy évet töltött a piacon. A több, mint 60 éves ingatlant végül közel 2,5 millió dollárért adta el a Négy karácsony és a Gyakornokok sztárja.

Vince Vaughn 2014-ben vette a hollywoodi házat a modell-színésznő Kate Bosworth-tól. Az 1955-ben épült ház nem akármilyen vaskerítés mögött áll a kicsit több, mint félhektáros telken. Az ingatlanosok marketing-anyaga szerint „a tökéletes dél-kaliforniai életstílust nyújtja”, emellett teljesen felújították és minden luxuskomforttal ellátták.

A kétszintes házban 3 háló- és 2,5 fürdőszoba található. Új tulajdonosa Philip Howard restaurátor, akinek nem feltétlenül ebből futotta rá, hanem abból, hogy egyébként olyan népszerű éttermek társtulajdonosa, mint a hollywoodi Ysabel és a Laurel Hardware.

Úgy tűnik egyébként, hogy Vince Vaughn befektetésnek vette az ingatlant, mert 2016-tól kiadta havi 14 000 dollárért és többször is meghirdette a piacon 2,7 millió dollár körüli áron. Aztán ebből persze engedni kényszerült, pedig már kétszer is közel állt ahhoz, hogy sikerrel járjon – most viszont megtalálta az igazi vevőt.

A ház eleganciáját nyitott lakóterek, gazdag, csokoládészínű, keményfa padló, boltíves, faburkolatú mennyezet, hatalmas franciaablakok és a központban egy fehér téglás kandalló emelik.

Az étkező és a konyha is egy légtérben vannak, emellett akad egy snackbar konyhasziget a krémszínű munkalapokkal és hófehér szekrényekkel bebútorozott, két mosogatós, legújabb rozsdamentes acél eszközökkel felszerelt konyhában.

A földszinten van a két vendégszoba, az egyik franciaablakokkal nyílik az udvarra. A szobák egy nagy fürdőszobán osztoznak, amelynek üvegajtaján át az úszómedencére és a borsónyi kövekkel beszórt teraszra látunk, amit egy impozáns bambuszfal választ el a szomszédok kíváncsi tekintetétől.

A teljes második szintet a tetőablakos lakosztály foglalja, amit két gardróbszobával, egy kerámiával burkolt fürdőszobával, kerti káddal és gőzkabinnal tettek komfortossá. Ráadásként van egy saját terasza is, amit illatos eukaliptusz fák vesznek körbe.

Vince Vaughn amellett, hogy jól bedolgozta magát a filmiparba, milliós ingatlanokat ad és vesz. Két éve adott el egy 24,7 milliós, 1115 m2-es, chicagói penthouse-t és egy kisebb, 4,8 milliós dollár értékű, La Cañada-Flintridgeben található, felújított rezidenciát is.

Feleségével, Kyla Weberrel Manhattan Beach-en élnek Kaliforniában egy 680 négyzetméteres kégliben, amit 2014-ben vettek közel 6,5 millió dollárért Lane Kiffintől, az USC amerikaifutball-edzőjétől.

Feküdj be Marilyn Monroe ágyába!

(Fotó: compass.com)

Share.

About Author

Leave A Reply