Vezeték nélküli töltő 250 ezer dollárért

0

Vannak olyan tárgyak körülöttünk, melyek hasznosságát nem vonja senki kétségbe, de legtöbbünknek eszébe sem jutna, hogy érdemes lenne belőle luxusdarabot venni.

Speciel egy vezeték nélküli töltő nagyon hasznos tud lenni, de voltaképpen az, ami: egy eszköz, ami segít a mindennapokban, de felesleges belőle luxusdarabot gyártani, hiszen kinek kellene.

Nos, itt tévedünk mi (ismét) nagyot, legalábbis ha hiszünk a Volonicnak, amely aranyból és tiszta vikunya-gyapjúból készült vezeték nélküli töltőt dobott a piacra.

A 18 karátos aranyat nem kell magyarázni, a vikunya gyapja a maga nemében a legértékesebb és legnagyobb becsben tartott a világon, szóval a kettő együtt már sejteti, hogy aki ilyen töltőt szeretne, az nem fogja olcsón megúszni.

„A töltőipar értékvezérelt lett az innováció és a művészi tervezés kárára. A korlátozott példányszámban készülő Volonic Valet 3 LE márkánk ethoszának drámai kifejeződése” – mondta a cég alapítója, egyben vezérigazgatója.

„Hiszünk az innovatív technológiában, az előremutató ipari dizájnban és az elegáns stílusban, mindez művészetté emelheti a funkcionális darabokat” – tette hozzá Shawn Dougherty.

A töltőn egyszerre három eszközt helyezhetünk el, ami csodálatosan nagyszerű. Az ára már kevésbé, hiszen nagyjából 250 ezer dollárt (75 millió forintot) kell kifizetni érte, amit a magunk részéről egészen enyhe túlzásnak érzünk.

Jövőre egy Bugattit érhet egy Bitcoin

(Fotó: Volonic)

Share.

About Author

Leave A Reply