Vettel leszámol a Ferrarival – magánemberként is

0

A négyszeres Formula-1-es világbajnok Sebastian Vettel és a Ferrari egy meglehetősen felejthető szezon után elváltak egymástól. A szakítás meglehetősen csúnya lett, így alighanem szimbolikus is, hogy a versenyző megválik az olasz márka autóitól.

Új fejezetet nyit az életében Sebastian Vettel, aki a Ferrarinál töltött évek után az Aston Martin pilótája lesz. Az olasz istállóval lezajlott (elég ronda) szakítást a magánéletében is megerősíti azzal, hogy kiárusítja Ferrari-autóit.

Összesen nyolc autóról van szó, ezeket a brit egzotikus és klasszikus autók árusításával foglalkozó brit Tom Hartley Jnr. hirdette meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tom Hartley Jnr (@tomhartleyjunior) által megosztott bejegyzés

Az autók között olyan ritkaságok vannak, mint egy LaFerrari és egy F50 – illetve már csak voltak, mert ezek elkeltek. Eladó viszont még egy F12tdf, egy Enzo és egy 458 Speciale, ezek közül utóbbi futotta a legtöbbet, 3000 km-t.

Eladó emellett két Mercedes és egy BMW is. Az SL65 AMG Black Series-t a 2009-es Abu Dzabi Nagydíj megnyeréséért kapta, a Z8 Roadster pedig az 1999-es James Bond-filmből (A világ nem elég) lehet ismerős.

Egyetlen egy Ferrarit, egy F40-est megtart Sebastian Vettel.

Forma-1-es legenda kapott saját órát

(Fotó: instagram.com/tomhartleyjunior)

Share.

About Author

Leave A Reply