„Véletlenül lettem ingázó”

0

Folytatjuk ingázókat bemutató sorozatunkat, most olyasvalakivel, aki tulajdonképpen nem is akart az lenni, de az élet úgy hozta, hogy mégis azzá vált. Jeanne McSherry története következik.

„Dublini vagyok, de Londonban élek, ahol kis lakásokat vásárolok meg, újítok fel és adok ki. Gyakran utazom Írországba, autóval, kompon. Szerencsére saját cégem van, így akkor megyek, amikor nekem megfelel.

Véletlenül lettem ingázó. Londonban éltem 2008-ban, amikor az édesanyám beteg lett, a demencia korai jeleit mutatta. Próbáltam kitalálni, miként tölthetnénk vele több időt Dublinban, miközben akkor éppen Wicklowban újítottam fel egy házat magamnak.

A sorozat korábbi részei:

“Majdnem lekéstem a szülést”

“Mindkét világból a legjobb jutott”

Egy csomó dolgot nem találtam a felújításhoz, ezekért Angliába mentem a dzsipemmel, ami végül szokássá vált.

Noha tovább tart, jobban szeretek autóval járni, mert a repülés stresszel. Nem kell vacakolnom a check-innel, a kompon pedig mindig foglalok egy kabint. Úgy érzem magam, mintha két világ között lennék, és így ki tudom pihenni a London okozta nyomást is.

Az autózás egyetlen hátulütője, hogy túl hosszú az út, de általában útközben meg szoktam állni egy útmenti motelnél, ami elég olcsó, ha jó előre lefoglalom és hét közben megyek.”

Szívesen mennél külföldre dolgozni? Keress állást egyszerűen és gyorsan!

A történet forrása az Irish Times napilap.

(Fotó: Donaldytong)

Share.

About Author

Leave A Reply