Varázsold széppé az angolokat!

0

Szép kihívás a szépségápolás, ilyen munkalehetőséget is találtunk ma, méghozzá az angliai Surreyben. Emellett lehet menni pincérkedni Ausztriába, és akad egy egészen egzotikus lehetőség is, jó messze Európától. (Ha megtetszik valamelyik lehetőség, kattints a vastag linkre!)

Szépségápolás, masszázs (Nagy-Britannia)

Az angliai Surreybe keresnek szépségápolással foglalkozó munkatársakat. A feladat vendégek arckezelése (tisztítása, pakolása stb.), masszőri feladatok ellátása (minden korosztályon), tinédzserek bőrének tisztítása, kezelése.

Elvárás az erős angol nyelvtudás, minimum 6 hónap tapasztalat masszőrként és kozmetikusként, professzionális vendégkiszolgálás, masszőr és kozmetikus végzettség.

Amit kínálnak, az angliai bejelentés, óránként 7,50 – 8,50 font fizetés. A szállást a munkáltató szervezi (egy fős szoba, osztott lakás), a kiutazást a munkavállaló fizeti.

Pincér (Ausztria)

Pincér kollégát keresnek egy osztrák étterembe Wolfsberg városába azonnali kezdéssel. Szakmai tapasztalat vagy/és a végzettség szükséges. Amit nyújtanak, az osztrák bejelentés és biztosítás, magyar kapcsolattartó, szállás. A jelentkezéshez szükséges autó/jogosítvány, tapasztalat (minimum 3 év), kiváló német nyelvtudás.

Termelési munkatárs (Németország)

Német nyelvtudással rendelkező termelési munkatársat keresnek Frankfurt közelébe. Elvárás a több műszak vállalása, 1-2 év munkatapasztalat hasonló területen, a külföldi munkatapasztalat előny, de nem feltétel. A raktározási ismeretek, targoncavezetői jogosítvány előny.

A szállás megoldott, az első 2 hónapban heti előleget biztosítanak, heti 1x ingyenes nyelvoktatás, a fizetés német bértábla szerint (német bejelentés).

Takarító, takarítónő (Nagy-Britannia)

Takarításban gyakorlott, önmagára és munkájára igényes munkatársat keresnek Dél-Angliába. A felvétel feltétele B kategóriás vezetői engedély. A munkaadó biztosítja a szállást, a céges autó, a munka hétfőtől-péntekig fix heti negyven óra. A havi nettó fizetési keret: 500 000 – 600 000 HUF.

Angoltanár (Kína)

Kína több nagyvárosába (Shenzhen, Dongguan, Zhuhai, Wenhai, Ningbo) keres egy magyar közvetítő cég angoltanárokat, diploma nem feltétel. Egyetemisták jelentkezését is várják, gyerekkel kell majd foglalkozni.

A fizetés havi nettó 8.000 – 10.000 jüan, ingyen szállás, ingyen tanári képzés, repülőjegy visszatérítés.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/StockSnap)

Share.

About Author

Leave A Reply