Váratlan utazás

0

Krisztián nagy motoros, ám most egy váratlan esemény miatt autóval volt kénytelen lemenni a román tengerpartra. Őszintén szólva nem bánjuk, mert így születhettek meg ezek a csodás képek.

„Az én nyaralásom egy előre be nem tervezett esemény volt. Tudni kell, hogy a mi családunk egy motoros család, mindenki motorozik, aki él és mozog. Az idei erdélyi motoros túrára anyagi okokból sajnos nem tudtam a csapattal tartani. A család egy baráti társasággal elindult, én meg itthon maradtam.

Aztán egyik nap érkezett egy hívás, apukám telefonált, hogy van egy kis gond, történt egy kisebb baleset, az ő motorja járásképtelen, így el kellene mennem érte utánfutóval és haza kellene hoznom. Persze, semmi gond, hová kell mennem? Mamaiára! Nab…meg, az a világ másik felén van. 🙂

Így történt, hogy június 30-án a kocsi mögé akasztottam az utánfutót és délután 5-kor nekiindultam Veresegyházról a végeláthatatlan útnak, majd pedig 1200km-t egy fenékkel legyűrve (na jó, egyszer megálltam tankolni és legurítani egy Red Bull-t) másnap reggel fél 7-kor már a Fekete-tenger partján voltam Konstanca felett Mamaián.

Én úgy terveztem, hogy jövök is vissza, csak ugye apukám motor nélkül maradt, így neki is jönnie kellett volna velem haza. Csakhogy a szállása, illetve a túrával kapcsolatos költségei már ki voltak fizetve, így ha hazajön velem, akkor ezt mind elbukja.

Így aztán úgy alakult, hogy nem ő jött velem haza, hanem én maradtam velük a túra hátralevő 4 napjára és mi kocsival teljesítettük a maradékot. Így volt egy kis sziesztám a tengernél, illetve hazafelé a Kárpátokon a Transalpina néven ismert úton jöttünk. Utáltam is minden motorost, amiért nekem a kocsiban kellett ezt a csodálatos kanyargós-szerpentines utat abszolválnom. :)”

Share.

About Author

Leave A Reply