Úristen, bebarangoljuk a világot!

0

Minket is meglepett, milyen sok országból tudtunk mára mindenféle érdekes lehetőséget összeszedni nektek, úgyhogy nem is húznánk az időt, vágjunk bele gyorsan! (Ha valamelyik lehetőség tetszik, akkor nincs más dolgod, mint a vastag linkre kattintani.)

Telepített idegenvezető (Törökország, Görögország, Tunézia)

A Kartago Tours telepített idegenvezetőt keres a nyári szezonra Törökországba, Görögországba és Tunézia-Djerba úti célra.

Elvárás a minimum középfokú végzettség, Törökország esetén szükséges az idegenvezetői végzettség megléte, a minimum középfokú angol nyelvtudás, a B kategóriás jogosítvány és vezetési gyakorlat, idegenvezetői tapasztalat. Előnyt jelent cseh / szlovák /egyéb (török, görög, Djerba esetén francia) nyelvismeret és egyéb idegenforgalmi tapasztalat.

CNC esztergályos (Hollandia)

Kis szériákat kell egyedi gyártásban elkészíteni kis méretűtől több méteres darabokig. Önálló programozás rajz alapján (Fanuc vezérlő), saválló, alumínium, réz, acél, műanyag megmunkálása.

Elvárás a Fanuc vezérlőn szerzett 2-3 éves programozói tapasztalat, műszaki rajz ismerete, önálló munkavégzés (programozás, gépbeállítás, gépkezelés), angol nyelvtudás. CAD/CAM tapasztalat előny jelent.

Amit kínálnak, az Hollandiában bejelentett, teljes munkaidős állás, holland egészségügyi biztosítás, ingyenes szállás, hosszútávú munkalehetőség. A hollandiai tartózkodás alatt magyarul beszélő koordinátor segíti az ügyintézést.

Raktáros (Németország)

Budapesti fuvarozó cég németországi telephelyére keres raktárost. Elvárás a targoncavezető jogosítvány, a C kategóriás jogosítvány. Az E kategóriás jogosítvány előnyt jelent.

Hegesztő (Dánia)

A feladat 135/136 hegesztés (nemesfém, fekete acél), sportcsarnokok, arénák acél anyagainak hegesztése. Elvárás a kommunikációs szintű angol nyelvtudás, szakmai rajzok, tervrajzok olvasni tudása (ellenőrzik teszttel mielőtt szerződést adnak), tapasztalat hegesztőként és az érvényes minősítés.

Amit nyújtanak, az hosszútávú munkalehetőség, dán munkaszerződés (biztosítás, bejelentés), munkaadó által szervezett, de a munkavállaló által fizetett szállás. A fizetés br. 138,95 dán korona óradíj.

Hotel animátor (Spanyolország)

Az idei nyárra keresnek animátorokat olyan helyekre, mint Mallorca, Ibiza, Mennorca, Formentera, Gran Canaria, Fuerteventura, Teneriffe, Lanzarote, La Palma, illetve spanyolországi tengerpartok. A feladat animátori teendők ellátása, programok szervezése, a vendégek szórakoztatása.

Amit kínálnak, az havi nettó 870-1130 euró fizetés (tapasztalattól függően), ingyen szállás és ellátás, bónusz repülőjegy, egészségügyi és társadalombiztosítás fizetve.

Elvárás minimum két nyelv (angol és német / francia / spanyol) ismerete, 2-12 havi munkavállalás. A válogatás Prágában (február 24.) és Pozsonyban (március 17.) lesz.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/stokpic)

Share.

About Author

Leave A Reply