Új-Zélandról jön a repülés reformja?

0

Aki repült már hosszabb távolságra, az tudja, milyen nyomorult dolog hosszú órákat ülni, az éjszakai repülésnél pedig különösen jó lenne, ha az ember le tudna dőlni kicsit. Nos, eddig ez csak azoknak adatott meg, akik képesek voltak átlagembernek nehezen kifizethető első osztályt megfizetni. Most ez megváltozhat.

Az Air New Zealand ugyanis úgy döntött, a turistaosztályon is bevezeti a fekvőhelyeket, méghozzá kis fülkék formájában. Az Economy Skynest névre keresztelt fülkékből hat darab lesz a gépeken, egyenként 200cm x 58cm méretben.

Ha jól számoljuk, akkor ez éppen arra elég, hogy valahogy meghúzzuk magunkat benne, de így is több, mint a semmi.

Még ugyan egyelőre csak tervezik az újítást, de a hírek szerint az ágyakhoz nagy párna, lepedő, takaró, füldugó is jár. Minden fülkének saját függönye és világítása lesz. A tervek között van egy USB-csatlakozó és olvasólámpa is.

„A jövő olyan repülési élményét látjuk magunk előtt, melyben a turistaosztály utasa az ülése mellé egy alvófülkét is foglalhat magának, így minőségi pihenésben lehet része, pihenten érkezve meg a célállomásra. Ez sok szinten megváltoztathatja a repülés eddig ismert élményét” – vázolta az Air New Zealand a fogyasztók kiszolgálásáért felelős általános menedzsere, Nikki Goodman.

A légitársaság szerint a kezdeményezés 200 ügyfelük visszajelzései alapján kezdték el kidolgozni.

A legnagyobb repülőtemető

Share.

About Author

Leave A Reply