Új őrület lehet a színváltós kád

0

Az Alvarae Disign Studio megint nagyon dobott. A kortárs luxusbútorokat tervező hongkongi stúdió nem csupán egy szénszálas anyagból készült, elegáns vonalvezetésű fürdőkádat álmodott meg a La Baignoire esetében, hanem egy olyan egyedülálló bútordarabot, ami használója lelkiállapotához is alkalmazkodik és segíti őt a relaxációban.

A La Baignoire erős, határozott vonalvezetésű formájával és stílusos kifinomultságával a legtöbb modern és hagyományos belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező térbe beleillik, legalábbis ez volt a tervező Charles Wan célja.

Szénszálas anyagokból készült, a legmodernebb technológiát és a legmodernebb tervezést ötvözi. Minden eddigi szabályt felrúg, 15 kg-nál kevesebb a súlya és mégis erősebb, mint az acél.

Matt vagy polírozott kivitelben is megvásárolható, az anyagát nanotechnológia segítségével állították elő. A kádba led égőket rejtettek. Ez a technológia teszi lehetővé, hogy a kád belsejének a színe vörös, kék, zöld, rózsaszín vagy egyszerűen fekete legyen használójának pillanatnyi vágya szerint.

Egy személy vagy akár egy pár számára is kényelmes, pihentető fürdőzési élményt nyújthat és akármelyik luxus fürdőszoba legfőbb látványelemét jelentheti egy La Baignoire kád.

Share.

About Author

Leave A Reply