Új őrület a szuperautókon

0

Az aranyozás és a Swarovski-kristályok már a múlté, a méregdrága szuperautókat már csak a divatban végletesen lemaradt dúsgazdag aranyifjak ékítik így. Az új őrület valami egészen más.

Ilyenkor nyáron a szokottnál is több a millió dolláros luxusautó a brit főváros elegáns negyedeiben. Olyan sok, hogy a tulajdonosoknak mindig ki kell találni valamit ahhoz, hogy kitűnjenek a tömegből.

A jellemzően közel-keleti übergazdagok sokáig az aranyra szavaztak, ám idén már nem ez (és a magukat szintén jó pár évig tartó Swarovski-kristályok) a divat, hanem valami egészen más: a márvány.

Egészen pontosan valami olyan vékony réteg, ami egészen a fehér márványra hasonlít. Nemrégiben egy (a Fox News szerint London Mayfair negyedében) egymás mellett parkoló Ferrari 812 Superfast és egy Bentley Bentayga SUV fotója járta be az internetet. Nyilván senkit sem lep meg, hogy mindkét autó szaúdi rendszámmal virított.

Némi kutakodás az interneten és kiderült, hogy egyre több a hasonló borítású Bentley, Lamborghini Urus és Bugatti Chiron. Nem lennénk a Swarovski-kristályokat és aranylapokat felhalmozó dizájncégek tulajdonosainak a helyében…

Amikor egy Lamborghini Aventador sem elég menő

Share.

About Author

Leave A Reply