Új jachtjával ment koncertezni Andrea Bocelli

0

Andrea Bocelli lecserélte jachtját. Az énekes egy négyéves, Darwin 86 Stella del Nord típusú hajót vásárolt közel 7 millió dollárért.

A 21 méteres Gamma 22 típusú, Libertas nevű hajót 2014-ben szerezte be, de most váltott, és már Darwin 86 típusú Stella del Norddal szeli a hajókat.

Ez utóbbi nagyobb, 26 méter hosszú és teli tankkal több, mint 10 ezer kilométert is meg tud tenni 8,5 csomós sebességgel. Ezzel a Róma és Miami közötti távolság is teljesíthető.

 

Az olasz gyártmányú hajót 6,8 millió dollárért vásárolhat meg a híres énekes, aki már ki is próbálta azt: az észak-olaszországi Lavagnából, a gyártó Cantiere delle Marche üzeméből Nápolyba hajózott egy koncertre.

Át kellett haladniuk egy komoly viharon is, de a 195 tonnás monstrumon utazó vendégek és a személyzet épségben megérkezett, és Andrea Bocelli előadását is időben megtartották a San Carlo operaházban.

„Andrea Bocelli egy olyan felfedező hajót keresett, amely lehetővé teszi neki és a családjának, hogy távolra és biztonságosan utazzon, még szélsőséges időjárási körülmények között is” – mondta a hajógyár szóvivője.

A Stella del Nord eddig egy amerikai tulajdonosé volt, aki egymillió dollárt költött még a hajó legújabb kiegészítőire. A hajó acélból és alumíniumból készült, a két motor összesen 770 lóerős, és 11 csomós sebességet is el lehet érni.

Összesen nyolc vendég utazhat a jachton négy kabinban, míg a személyzet számára még két kabin áll rendelkezésre. Az elrendezés modern, és hely van bőségesen a hajón. Két lounge-ban lehet pihenni, és a felső fedélzeten is kialakítottak egy plusz helyiséget, ami a kényelmet szolgálja.

A Stella del Nord 19 év alatt a nyolcadik hajója a híres énekesnek.

Hódítanak az üvegkupolás vonatok

(Fotó: Cantiere delle Marche)

Share.

About Author

Leave A Reply