Trevor Noah háza egy modern gyönyörűség

0

A The Daily Show házigazdája (nekünk egyik személyes kedvencünk), az egyik legjobb amerikai stand-upos és azért Amerikában megfizetik, ha valaki olyan jó, mint a dél-afrikai származású Trevor Noah.

A műsorvezető alig két éve vette meg a Los Angeles-i Bel Airben fekvő, 1000 négyzetméteres, 5 háló- és 8 fürdőszobás házat. Akkor 20,5 millió dollárt fizetett érte, most 21,7 millióért adta el, amit akár kellemes profitnak is nevezhetnénk, de jó eséllyel ha összeadjuk az adókat, fenntartási költséget, stb., akkor inkább nulla környékére jön ki a matek.

Különösen, hogy mivel nyilvánosan nem hirdette meg a házat, ezért azt sem tudjuk, költött-e nagyobb felújításra. miként természetesen azt sem tudjuk, ki vette meg végül az ingatlant.

A ház maga egy modern gyönyörűség, nekünk nagyon bejön, különösen a hihetetlen nyitottsága, a rengeteg üveg, ami csodás kilátást kínál a környékre, az alant elterülő városra és tiszta napokon a Csendes-óceánra. A kertben pedig elfért egy méretesebb medence is.

Odabent is a modernség az uralkodó, a gourmet konyha két szigettel, Fleetwood ajtók, melyek szó szerint eltűnnek, házimozi, hatalmas sósvizes akvárium, szivarszoba, és persze az egész ház egy okosotthon.

Az emeleti 200 négyzetméteres hálólakosztályt a legtöbben külön lakásnak is elfogadnánk (mérete alapján mindenképp), két márványázott fürdőszobával, két hatalmas gardróbszobával és egy méretes patióval odakint.

Így él egy techmilliárdos

(Fotó: Realtor.com)

Share.

About Author

Leave A Reply