Tombol a fociőrület – a németeknél is

0

Lassan a harmadik körre fordulnak az oroszországi labdarúgó-világbajnokság csoportmérkőzései. A vébé messze több egy sporteseménynél. Hatalmas üzlet is, nem csoda, hogy például Németországban nehéz úgy kitennie az embernek a lakásból a lábát, hogy nem valamilyen vb-logós termékbe ütközzön. Az Élet a határon túl blog szerzője fogta a telefonját és megörökítette a tényleg mindenhol jelen lévő reklámözönt.

„Boltokban jártamban-keltemben azonban folyamatosan szembejön a focimánia, és nem hagyhattam ki, hogy néhány terméket le ne fotózzak. Egyértelműen vannak kedvenceim, de nem árulom el melyek azok, mindenki válasszon magának!

Minden, de tényleg minden schwarz-rot-gold-ban pompázik. Nézzük! Íme az ital részleg, némi rágcsálnivalóval.

A pékek is kitettek magukért, és habár pékségbe nem mentem be fotózni, a sima hiperekben is találhatunk kedvünkre való dolgokat. Hamburger zsemle három színben, vagy focilabda mintás kenyér, van zsemle is egyébként.

NÉMETORSZÁGI MUNKÁK SZÁZAI VÁRNAK RÁD!

A tejtermékek sem maradhatnak ki, teljesen mindegy, hogy sajt, vagy joghurt, minden vb-rajongó talál kedvére valót. Akad főtt tojás is a szurkolóknak.

A gyorsan elkészíthető ételek is gyorsabban elkészülnek, ha a vb-vel adják el őket. Felhívnám a figyelmet a Mannschafts Topf Gulaschsuppéra. Van még tészta, és természetesen az elmaradhatatlan szószok.

Mindössze két üzletben jártam tegnap, ha bemennék a városba biztos, hogy tudnám még további érdekességekkel növelni a gyűjteményt, de tulajdonképpen az Ausputzer önmagában is megállná a helyét.”

A teljes posztért és jó sok képért ide kattints!

Share.

About Author

Leave A Reply