Tökéletes bulihelyszínen élt 50 Cent

0

Több mint tíz évig hirdette, végül a kért ár hatodáért adta el connecticuti villáját 50 Cent. A rapper 2003-ban Mike Tysontól vette meg az 52 szobás házat 4,1 millió dollárért.

Négy évvel később már túl is akart adni rajta, de a meghirdetett 18,5 milliót végül senki sem volt hajlandó kifizetni. Idén tavasszal sikerrel járt, és talált vevőt, igaz, a kért árnál 84 százalékkal kevesebbért, 2,9 millió dollárért. Úgy tudni, a gyorsétteremláncokkal vagyont szerző Casey Askar lett az új tulajdonos.

Az ingatlan Farmingtonban található, nagyjából 65 kilométerre New Haventől. A bejáratnál díszes kapu és egy tekintélyt parancsoló oroszlánszobor található. A házhoz egy hosszú, fákkal övezett úton lehet eljutni.

A hall is monumentális, ahogy az egész épület. Az elegáns márványpadló és a lépcsősorok mellett szembetűnő, hogy egy Weber zongora is áll az előtérben.

A mintegy 4600 négyzetméteres házban 21 hálószobát alakítottak ki. Az egyik tágas hálóból a gondozott fákra és az udvarra lehet látni, de van olyan fürdő is, amelyben a kádban ülve a kilátásban lehet gyönyörködni.

A gardróbszobában a szekrényeknek üvegajtajuk van, hogy könnyebben meg lehessen találni a ruhákat.

A kertben kosárlabdapálya is található, közepén a G Unit, vagyis 50 Cent korábbi rapbandája nevével. A rossz idő esetén sem kell szomorkodni, ugyanis fedett kosárpálya is helyet kapott az épületben.

Természetesen nem hiányozhat az uszoda sem: ebből is van fedett és kültéri, utóbbi a medencés partik ideális helyszíne lehet.

Ezen kívül is minden adott a szórakozáshoz, ugyanis billiárdszoba, és egy saját nightclub is van, színpaddal, szerencsejáték-asztalokkal. Emellett zenestúdió, edzőterem, moziszoba, míg a komolyabb alkalmakra konferenciaterem is rendelkezésre áll.

50 Cent havonta 70 ezer dollárt költött a rezsiköltségekre, de most ettől a tehertől is megszabadult.

29 millió forintos ágyat vett a rapper

(Fotó: Douglas Elliman)

Share.

About Author

Leave A Reply