Tévés csaták: amikor hazudik a képernyő

0

Mindannyian szeretjük abba a hitbe ringatni magunkat (még ha tudjuk is, hogy az igazság egészen más), hogy kedvenc sorozatunk szereplői a valóságban is barátok, de legalább jóban vannak egymással. Most következzen hat olyan sorozat, műsor, melynek főszereplői látni sem bírták egymást.

Szex és New York

A pengeváltás Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall között furcsa és nyilvános csúcspontjára futott a napokban. Kim Cattrall Instagramos támadása bátyja, a 61 éves Chris Cattrall halála után született.

A színésznő, aki Samantha Jonest játszotta a Szex és New Yorkban, képmutatással vádolta Sarah Jessica Parkert, és azt írta: „Nem kell a szereteted vagy a támogatásod ebben a tragikus helyzetben.”

Megszoktuk a négy New York-i sikeres nő életét követő sorozatban, hogy ők elválaszthatatlanok és mindig ott vannak egymás támaszaként. Egy illúzióval kevesebb.

Kaliforniába jöttem

A sikeres, 90-es évekbeli sitcom rajongói örültek, mikor Alfonso Ribeiro a stáb újraegyesítését megörökítő fotót posztolt az Instán. De a nagynénit, Vivian Bankst játszó Janet Hubert nem volt túl boldog: „Soha nem lesz valódi újraegyesülés. Nem érdekel egyikük se, semmilyen szinten.”

A színésznőt egyébként 1993-ban távolították el a sorozatból, miután Will Smith-szel összebalhézott a pénzen és a dicsőségen. Állítólag „Antikrisztusnak” és „taknyos orrú punknak” nevezte Will Smitht, és azzal vádolta, hogy „hazugságokkal tette tönkre húsz éves karrierjét”.

American Idol

Ha két díva dolgozik együtt, akkor biztosra lehet venni a csörtézést, szóval az, hogy Mariah Carey nem élvezte maradéktalanul, amikor 2012-ben együtt ült az American Idol zsűrijében Nicki Minaj-zsal, nem nagy meglepetés.

Nicki Minaj „őfelségének” nevezte őt adásban és azt mondta, hogy Mariah Carey nem akart még egy énekesnőt a zsűribe, „aki azért jött, hogy ellopja a ragyogását.” A vége az lett, hogy egyikük sem vállalt a továbbiakban zsűrizést a tévéműsorban.

Grace klinika

A kórházi dráma egyik sztárja, Isaiah Washington melegellenes megjegyzést tett színésztársáról, TR Knightról. Aztán letagadta, aztán megint beszólt a 2007-es Golden Globe kulisszái mögött.

„Bármilyen kontextusban és körülmények között elfogadhatatlan”, amit tett, ismerte el később és a terápiát is bevállalta. Az ABC ettől függetlenül nem újította meg a szerződését a szerepre, de hét évvel később, vendégként visszatérhetett.

Férjem védelmében

Már a sorozat indulásakor keringtek a pletykák, hogy nincs minden rendben a két főszereplő, Julianna Margulies és Archie Panjabi között. Legjobb barátnőket játszottak, akik később eltávolodnak egymástól.

A hatodik évad végén Archie Panjabi elhagyta a sorozatot, az utolsó közös jelenetben még isznak rá egyet Julianna Margulies-szel. De a nézők legnagyobb csalódására kiderült, hogy nem is voltak egy térben a forgatáskor, csak később, az utómunkában vágták egybe a jelenetet.

„Azt hiszem, ami a sorozatban történt, az jobb is, ha ott marad. Sok oka volt annak, hogy ideje volt venni a kalapom” – tette hozzá Archie Panjabi.

Castle

A sorozat 7. évadában Stana Katic és Nathan Fillion nagy szerelemben házasodnak össze. De a színfalak mögött teljesen más volt a helyzet, párterápiára kellett járniuk, hogy elviseljék egymást.

„Stana és Nathan teljesen megvetik egymást. A jeleneteken kívül nem szólnak egymáshoz és ez már több évada így megy” – mesélte egy, szintén a sorozatban dolgozó, a helyzetet jól ismerő informátor.

Stana Katic ügynöke persze tagadott, és azt nyilatkozta, hogy ügyfelének semmilyen problémája nincs színésztársával, bár máshonnan is kiszivárgott a rendszeres összecsapások híre.

Tavaly a színésznő a Twitteren bejelentette, hogy kilép a sorozatból. „A rajongóknak köszönet a támogatásért!” – írta. Erre az ABC a sorozat törlése mellett döntött, ami egy elsietett befejezéshez és számos boldogtalan rajongóhoz vezetett.

Share.

About Author

Leave A Reply