Tengerparttól a repülőtérig

0

Ki hitte volna, hogy horvátországi állásajánlatba is belefutunk, de hát ez történt, és ha már így alakult, gyorsan meg is osztjuk veletek. Emellett persze lesz más is, például írországi négycsillagos szálloda, vagy németországi reptéri meló. (Ha valamelyik megtetszik, akkor katt a vastag linkre!)

Szállodai animátor (Horvátország)

Horvátországba keresnek animátorokat különböző típusú munkákra (sport, tánc, fitnesz, jóga, aerobic, stb.). Az ideális jelöltnek tapasztalattal kell rendelkeznie különböző rendezvények szervezésében. Lehet gyermekfelügyelet is, táborokban való részvétel, önkéntes munka, stb. Heti 6 nap munka, és egy szabadnap. Átlagosan napi nyolc órát kell dolgozni, de ez alkalmanként lehet több vagy kevesebb is. A bér a pozíciótól függ. Kezdő fizetés havi nettó 4000 kunától, szállás és étkezés ingyenes.

Szakács (Írország)

Írországi négycsillagos kastélyszállodába keresnek szakácsokat márciusi kezdéssel. Elvárás a szakirányú végzettség, az 1-3 éves szakmai tapasztalat, az élelmiszer-egészségügyi ismeretek, az önálló munkavégzés, és az alapfokú angol nyelvismeret.

Napi 8, heti 39 órás munkaidő, multinacionális környezet, hosszútávú munkalehetőség.

Hentessegéd (Ausztria)

Feladat húsfeldolgozás a napi rendelések szerint (sertés- és marhahús), minőségbiztosítás, illetve a HACCP szabályok betartása, illetve egyéb, a húsfeldolgozáshoz kapcsolódó feladatok.

Elvárás a húsüzemi csontozó vagy kivágó tapasztalat, a terhelhetőség, monotóniatűrés. A német nyelvtudás, a jogosítvány és a saját autó előnyt jelent.

Amit kínálnak, az havi nettó 1500 – 1600 eurós fizetés, hosszútávú, bejelentett munkahely, napi 2 kedvezményes étkezés.

Betegápoló (Németország)

Németországba keresnek betegápolót, elvárás az államilag elismert betegápolói vizsga, szakmai és szociális kompetencia, konstruktív együttműködés az ápolókkal, orvosokkal és az osztály vezetőségével. Előny a német nyelvtudás (B2 szint).

Amit kínálnak, az hozzáértő szakmai csapat, vonzó munkavégzési és díjazási modellek, 39 órás munkahét, házon belüli német nyelvoktatás, szálláskereséshez nyújtott támogatás.

Repülőtéri poggyászkezelő (Németország)

A feladat repülőtéri utasok csomagjainak repülőre való fel-, és lerakodása, csomagok szortírozása, biztonsági előírások betartása.

Elvárás a társalgási szintű német nyelvismeret, a B-kategóriás jogosítvány (saját autó előny), a fizikai terhelhetőség, erkölcsi bizonyítvány és annak felülhitelesítése.

Amit nyújtanak, az bejelentett németországi munkaszerződés, éjszakai, vasárnapi, ünnepi, lakástámogatási és műszaki pótlék, hosszútávú munkalehetőség.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

 

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj!

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget.

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/Robert_LA)

Share.

About Author

Leave A Reply