Teljes kényelemben a világ körül

0

Hat kontinenst járhatunk be 117 nap alatt a legnagyobb luxusban, igaz, ennek meglehetősen borsos ára van, hiszen a hajóút 166 ezer dollárba, azaz közel 46,5 millió forintba kerül.

Egyre több luxus óceánjáró szolgáltatásai közül választhatnak a vagyonosok. A legújabb utazási ajánlattal a Regent Seven Seas állt elő: a Miamiból Barcelonába tartó úton 56 világörökségi helyszínt lehet felfedezni.

A Seven Seas Mariner nevű hajó 2021. január 5-én indul útnak, és 117 nap alatt járja végig a világot. A 62 ezer kilométeres úton hat kontinens országában köt ki.

A 700 utas befogadására alkalmas luxushajó Miamiból először a Karib-térségbe tart, majd Dél-Amerika érintésével a Csendes-óceánon át Ausztráliában köt ki. Innen Indonéziába vezet az útja, aztán Dél-Ázsiát érintve hajózik át a Földközi-tengerre.

Összesen 61 kikötőben áll meg, ahol többféle kirándulás és program várja az utasokat. A vendégek kiegészítő túrákat is tehetnek: például elmehetnek az egyiptomi piramisokhoz, a Tadzs Mahalhoz, vagy egy három napos kirándulás keretében a Machu Picchura.

A hajón is számtalan lehetőség közül választhatnak az utasok: fitnesz center, gyógyfürdő, könyvtárszoba, kaszinó, többféle bár és étterem várja őket.

A fedélzeten összesen 350 lakosztály található – a legnagyobb 110 négyzetméteres, ennek az ára a teljes útra 166 ezer dollár. Ehhez már saját komornyik is jár.

Aki beéri egy kisebb szobával, 62 ezer dollárért (17,3 millió forint) is bejárhatja a világot.

Lélegzetelállító lesz a legújabb szuperjacht

(Fotó: Regent Seven Seas)

Share.

About Author

Leave A Reply