Tanítót keres fia mellé egy nudista pár

0

A házaspár a természetes meztelenség híve, ami nem mindenkinek jön be. Például érettségi előtt álló gyermekük legutolsó tanítójának sem, aki nem bírta már elviselni az állandó pucérkodást, így távozott. Most az utódját keresik.

„Felszabadítónak érezzük, ha meztelenül lehetünk otthon. Ettől eltekintve teljesen normális család vagyunk” – írta az angliai Coventryben élő család egy tanárokat közvetítő ügynökségnek címzett emailben.

A família nincs könnyű helyzetben, hiszen nyakukban a vizsgaszezon és egyelőre nem találtak tanárt a gyerekük mellé, a legutolsó annyira kellemetlenül érezte magát, hogy felmondott.

Martin és Ada érdekes módon csak otthonuk négy fala között meztelenkedik, a szabadban nem, fiuk pedig egyáltalán nem híve a nudizmusnak, de elfogadta szülei életstílusát (mi mást is tehetett volna, ugye…).

Azzal a házaspár is tisztában van, hogy muszáj lesz vastagabban fogó tollal írniuk a csekket, így hajlandóak akár 50 fontot is kifizetni a matematikát, fizikát és francia nyelvet korrepetáló tanárnak, akitől heti 10 óra foglalkozást várnak.

A pénz brit léptékkel mérve sem kevés, ennek ellenére bár érdeklődés van, még nem sikerült senkit találniuk.

„Az oldalunkon megjelenő igények nagy része meglehetősen átlagos, az biztos, hogy ilyesmivel még nem találkoztunk. Noha az átlagosnál már jóval hosszabb ideje kint van, biztosak vagyunk benne, hogy sikerül majd valakit találni” – mondta a brit Independentnek a Tutor House alapítója, Alex Dyer.

Az igazi kultúrsokk: meztelenül a főnökkel

(Fotó: pixabay.com)

Share.

About Author

Leave A Reply