Találékony munkanélküliként Angliában

0

Vasútállomáson osztogatta az életrajzát Trevor Walford, aki a koronavírus okozta karantén miatt veszítette el az állását. Több hónapig sikertelenül jelentkezett különböző pozíciókra.

Ekkor döntötte el, hogy nem vár otthon hiába a visszajelzésekre, hanem egyéb eszközökhöz folyamodik. Leedsbe ment egy táblával, amelyre ezt írta: „Dolgozni szeretnék”, és bárkinek, aki érdeklődött, odaadta az önéletrajzát.

Majd a mai kor követelményeinek megfelelően, posztolta megmozdulását a LinkedIn-re, amin keresztül állásajánlatokat is kapott.

A férfi korábban – még 15 éves korában – a Buckingham Palotában is dolgozott, komornyikként, utána a szállodaiparban tevékenykedett, többek között a Ritzben is dolgozott.

Legutóbb pedig, 16 éven át volt étteremmenedzser a Saga szállodahajóin. Viszont, ahogy a turizmusban oly sokan, a járvány miatt ő is elvesztette az állását, írja a BBC.

Aztán 63 évesen úgy érezte, több száz álláspályázat után, hogy nem ülhet a babérjain, és úgy tűnik, sok fiatalnak is inspirációt jelentett a proaktív fellépés. Sokan üzentek neki a közösségi oldalakon az akciót követően.

Némileg keserédes a tapasztalat, ugyanis míg korábban hiába küldte el az életrajzát számos catering cégnek, megmutatva benne szerteágízó tapasztalatait a területen, addig most a hírverést követően, mintha mindannyian meg akarnák őt ismerni, mondta Trevor Walford.

Brit gyerekétkeztetés: világsztár a politikus ellen

Share.

About Author

Leave A Reply