Tevékenység

  • Gabor állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: Skandinávia csoport logójaSkandinávia 1 év, 9 hónap óta

    Sziasztok. Tervezünk egy határatkelést😁 És éles váltásként 7 év Florida után észak felé indulnánk.( tervben van meg Gibraltár is, mindenre nyitottak vagyunk😀) Elkezdtünk norvégül tanulni. Hotelben dolgoztunk es hasonlót keresnénk Norvegiában vagy Svédországban. Ha valakinek van ötlete, mit és hogyan szivesen veszem. Köszi

    • Hát, ha norvégül tanultok, akkor Norvégiában ajánlatos keresgélni. Svédországban svéd kéne inkább, mert bár hasonlít a 2 nyelv, de nem ugyanaz. Ha legörgetsz legalulra ott találsz sok svéd munkakereső oldalt, ott nézegethetsz munkát. Norvégiaihoz google-ről indulnék neki. De egyre nehezebb álláshoz jutni, s addig is kell sok pénz lakhatásra.

    • A finn.no a legnagyobb apróhirdetési portál. A legtöbb munkaajánlatot ott lehet találni. Lehet szűrni mindenre (hely, állás típusa stb.) és e-mail értesítést kérni, ha új állás érkezik be. Plusz fel is töltheted az önéletrajzod, munkaadók időnként azt is nézik. Nem mondom, hogy marha könnyű, először lehet, h csak helyettesítő munkát kapsz, vagy részmunkaidőst (vagy is-is), de nem lehetetlen. Angol és norvég majdnem mindenhol elvárás, de a szállodaiparban pláne.